Sherlock Holmes 3 Filmi Sonunda Geliyor

972

Sherlock Holmes 3 filmi sonunda geliyor. Konvoya çıkalım hadi! Robert Downey Jr.‘ın bundan tam 1 ay önce Shortlist isimli siteye verdiği röportajda “Geliyor” demişti ama ucu biraz açık olduğu için içimiz pek rahat değildi. Guy Ritchie‘nin son olarak 2011 yılında seriye eklediği Sherlock Holmes: A Game of Shadows (Sherlock Holmes: Gölge Oyunları) filminden 5 yıl sonra seriye yeni bir heyecanın ekleneceği haberi bizi çoook heyecanlandırdı!

Sherlock Holmes 3 Filmi Sonunda Geliyor

- Reklamlar -

Sherlock Holmes 3 Filmi Detayları

Robert Downey Jr. bu tarihler arasında Marvel Sinematik Evreni ile Guy Ritchie’nin Knights of the Roundtable: King Arthur filmiyle ilgilendiği şu durumda filmin ne kadar sağlıklı bir şekilde karşımıza çıkacağı konusu da büyük bir soru işareti!

Downey Jr.’ın verdiği röportajında “Bu konu üzerinde şu an konuşuyoruz. Ekiple birlikte ilk adımları attık sayılır. Bir kaç hafta içerisinde her şeyi netleştirip ne zaman çekimleri yapacağımızı konuşabilecek durumdayız diye düşünüyorum. Bu filmi de yapıp artık soruların tamamını cevaplamak ve paçayı kurtarmak istiyoruz. Fikirlerimiz yıl sonuna kadar büyük ihtimalle resmileşecek ve bu film yıl sonuna kadar çekimleri başlamış olacaktır. Artık çok yoruldum ama şu an bu konu için acayip heyecanlıyım” demiş.

Sherlock Holmes serisinin yapımcı ve yardımcı yazarı olan Lionel Wigram’ın geçtiğimiz sene IGN’ye verdiği röportajda Sherlock Holmes 3 senaryosu Iron Man 3 ve Mission: Impossible – Rogue Nation gibi filmlerin senaryolarında da parmağı olan Drew Pearce’ın ekibe dahil olduğu kesinleşti.

Lionel Wigram ise konuyla alakalı Şu sıralar Sherlock Holmes 3 senaryosu üzerinde çalışıyoruz. Serinin en iyi filmi olması için elimizden gelen her şeyi yaptığımızdan hepinizin emin olmasını istiyoruz. Çok çalışıyor, sessiz ve derinden ilerliyoruz” cümlelerini sarf etmiş.

Bu kadar cümlenin ardından Holmes ve Watson’ın yeni macerası bizi çoook mutlu etti çoook!

Önceki İçerikDisney ve Pixar Karakterlerinden Adele’in Hello Şarkısı
Sonraki İçerikViski Düşkünü Stormtrooper’lar
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)