Soldado Filmi Yönetmeni Belli Oldu

564

Geçtiğimiz yıl Denis Villeneuve’ün yönetmenliğini yaptığı Sicario filmi şu sıralar bir devam filmi ile gelmeye hazırlanıyor. Deadline‘ın haberine göre ismi Soldado olacak filmin yönetmenliğini İtalyan Stefano Sollima (Gomorra, A.C.A.B.) üstlenecekmiş. Kadrosunda ise şu ana kadar kesinleşmiş olan Alejandro Gillick rolüyle Oscar Ödüllü Benicio Del Toro.

Soldado Filmi Yönetmeni Belli Oldu

- Reklamlar -

Sicario filminde yasalardan yana olan Kate (Emily Blunt), ekibiyle birlikte gönüllü olarak girdiği mücadelede, aslında yasaların yeterli olmadığını anlamaya başlıyor ve o güne kadar yaptığı şeylerin ve inandıklarının yok oluşunu izlemek zorunda kalıyor.

Kate, gruba katılırken yanında ekip arkadaşı Reggie (Daniel Kaluuya)’nin de gelmesini ister. Olaylara dahil olduktan sonra kafalarında soru işaretleri oluşmaya başlar ve yanıt ararlar.

Soldado Filmi Kadrosunda Kimler Olacak?

Soldado‘da Josh Brolin’in CIA ajanı Matt Graver rolüyle tekrar karşımıza çıkacak iken senaryosu Sicario ve Sons of Anarchy Taylor Sheridan tarafından yazılacak. Emily Blunt’ın bu filmde yer almayacağı aynı dönem içerisinde Walt Disney Pictures‘ın Mary Poppins Returns filminde yer alacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Soldado filmi yapımına bu sonbaharda başlanacak iken Black Label Media ve Lionsgate tarafından finanse edilecek.

Önceki İçerikBrie Larson Captain Marvel Oldu
Sonraki İçerikDraco ve Scorpius’tan İlk Fotoğraflar Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)