SPECTRE Filminin Resmi Afişi Yayınlandı

1774

007 James Bond efsanesinin yeni filmi SPECTRE‘nin afişi EON Productions, MGM ve Sony Pictures tarafından servis edildi. James Bond ve Madeleine Swann‘ı ayakta ve net olarak görebileceğimiz afişi aşağıda bulabilirsiniz.

Filmin konusu, şifreli bir mesaj James Bond (Daniel Craiggeçmişteki uğursuz tabir edilen bir organizasyon ile yüzleştirir. M siyasi güçlerin gizli servisini canlı tutmak için savaş verirken, Bond SPECTRE ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar.

- Reklamlar -

Eylül sonundan itibaren sinemalarda olacak olan filmin başrollerinin boydan fotoğraflarının yer aldığı afişi ile tanışma vakti geldi. Resmi James Bond olan Daniel Craig’e Léa Seydoux Madeleine Swann eşlik edecek. SPECTRE 6 Kasım tarihinde ABD, 26 Ekim’de ise İngiltere’de yayınlanacak. Ülkemizde ise yine bu dönemde vizyonda olabileceğini söyleyebiliriz.

Sam Mendes’in yönetmenliğini yapacağı filmin yardımcı oyuncuları ise, Django Unchained ve Inglourious Basterds filmleriyle En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülünü alan Christoph Waltz; The English Patient ve Schindler’s List filmleriyle En iyi Yardımcı Oyuncu Oscar ödülüne aday olarak gösterilen ve The Grand Budapest Hotel filminde de kendisini gördüğümüz Ralph Fiennes; Guardian of Galaxy ve Riddick filmlerinden tanıdığımız Dave Bautista; Pride, Locke, Er Ryan’ı Kurtarmak filmlerinin aksine Sherlock dizisindeki Jim Moriarty rolüyle hastası olduğumuz Andrew Scott yer almaktadır.

Peki Spectre ne demek?

Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion’ın kısaltması olan bu kelime özel görevli, zeki, terörizm, gasp ve intikam hırsı yüklü ekip olarak Türkçeleştirilebilir. (Keşke çevirmeseydim böyle çok saçma oldu)

İşte SPECTRE Filminin Resmi Afişi

İşte SPECTRE Filminin Resmi Afişi

Önceki İçerikThe Martian Filminden TV Spotu Geldi
Sonraki İçerikBu Yaz Vizyona Giren ve Oscar’ın En Büyük Adayı 13 Film
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)