SPECTRE İçin Yeni Bir Afiş Yayınlandı

1484

EON Productions, MGM ve Sony Pictures tarafından vizyona sunulacak olan James Bond’un 24. filmi olan SPECTRE‘den yeni bir afiş ve banner çalışması yayınlandı.

Konusunu tekrar hatırlatmak gerekirse; Filmin konusu, şifreli bir mesaj James Bond (Daniel Craiggeçmişteki uğursuz tabir edilen bir organizasyon ile yüzleştirir. M siyasi güçlerin gizli servisini canlı tutmak için savaş verirken; Bond, SPECTRE’nin ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkarmak için elinden geleni yapar.

- Reklamlar -

American Beauty filmi ile Oscar ödülü alan ve Skyfall filmini de yöneten Sam Mendes‘in yönetmen koltuğunda oturacağı SPECTRE, John Logan, Neal Purvis ve Robert Wade tarafından senaryoya alınmıştır. 24. Bond filmi sinema ve IMAX’lerde 6 Kasım 2015’te vizyona girecek. Filmle ilgili son ve resmileşen haberlerden birisi de daha önce sizlerle paylaştığımız Grammy ödüllü Sam Smith filmin tema şarkısı olan“Writing’s on the Wall” isimli şarkıyı seslendirecek olmasıydı.

Bu kadar çok ayrıntının kesinleşmiş olması filmle ilgili beklentilerimizi tavan yaptırmaya yetti de arttı bile. Bakalım görelim…

İşte SPECTRE’nin Yeni Afiş ve Bannerı

Önceki İçerikDivergent Serisinin Son 2 Filminin Afişi Yayınlandı
Sonraki İçerikTinker Bell’in En Kötü Disney Karakteri Olduğunun 17 Kanıtı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)