Star Wars: The Force Awakens Karakter Posterleri Geldi

1367

Lucas Film sunar; Star Wars: The Force Awakens.. Ne zaman Star Wars jenerik müziği duysak ya da Star Wars ile ilgili bir haber gelse heyecandan ölmüyor muyuz? Ben ölüyorum! Star Wars: The Force Awakens Karakter analizi bile yapabileceğimiz 5 posteri yayınlandı. Bu 5 posterde Han Solo rolündeki Harrison Ford, Prenses Leia rolündeki Carrie Fisher‘ın yanı sıra Kylo Ren rolündeki Adam Driver, Finn rolündeki John Boyega ve Rey rolündeki Daisy Ridley‘i görme şansına erişiyoruz.  Hepsi göz kamaştırıcı! Artık çabucak 17 Aralık gelsin ve özlem sona ersin!

Yönetmen J. J. Abrams‘ın belki de en mükemmel işlerinden biri olacak olan yapımın senaryosu da yine kendisine ve Lawrence Kasdan ile  Michael Arndt‘a ait. Star Trek mi Star Wars mu denildiğinde ne cevap veriyorsunuz, merak ediyoruz? Bu arada serinin yedinci filmi olan Star Wars: Güç Uyanıyor’un soundtrack albümü de filmin vizyona girdiği tarih olan 17 Aralık‘ta raflardaki yerini alacak. Bu da ikinci güzel haberimiz olsun.

- Reklamlar -

Uzun uzun zaman sonra serinin devam filmi ha geldi ha gelecek.. Star Wars ile birlikte yine fantastik dünyaya dönüp, aksiyonu dibine kadar yaşayıp bilim kurgu aslında neymiş göreceğiz! Çok iddialı konuştum. Herşey R2-D2 için <3 Star Wars’un fragmanını yeniden paylaşalım ve sonrasında da karakter posterlerine bir göz atalım.

Star Wars: The Force Awakens Fragmanı

Posterlere filmin IMDB sayfasından göz atabilirsiniz.

Önceki İçerikJane Got A Gun Filmi Fragmanı Geldi
Sonraki İçerik6 Kasım’da Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.