Steven Spielberg Ready Player One Filmi İçin Start Verdi

1061

Steven Spielberg denildiğinde tüylerin diken diken olduğu aşikardır. Peki ya “Yeni filmi için kolları sıvamış” desek? Evet Hollywood’un usta yönetmeni Ready Player One filmi için çalışmalara başlamış.

Steven Spielberg Ready Player One Filmi İçin Start Verdi

- Reklamlar -

Ready Player One Filmi Geliyor

Ready Player One filmi için Dream Works ve Warner Bros. ile iş birliğinin söz konusu olduğu Bilim-Kurgu filmiyle ilgili detayları sizinle paylaşalım isteriz. Ernest Cline’in aynı isimli kitabından esinlenerek oluşturulan senaryonun Avengers ve X-Men gibi efsanevi Bilim-Kurgu filmlerinin senaristlerinden Zak Penn’in de aralarında yer aldığı filmin oyuncu kadrosu için henüz kesin bir bilgi mevcut değil.

Konusuyla ilgili edindiğimiz bilgiye göre; Ünlü bir bilgisayar oyununun sistem yöneticisi vefat eder ve ardından açılan sanal bir yarışma ile katılımcılar ölesiye kapışmaya başlarlar. Enteresan bir konuya sahip olan Ready for Player One filmiyle ilgili detaylı bilgi için biraz daha beklememiz gerekecek.

Önceki İçerikUnutulmaz 10 Dans Filmi
Sonraki İçerik07–09 Ağustos Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)