Swiss Army Man Filmi Yeni Afişi Geldi

1105

Swiss Army Man filmi yeni afişi yapımcı şirketi olan A24 tarafından paylaşıldı. Başrolünde Paul Dano, Daniel Radcliffe ve Mary Elizabeth Winstead‘in yer aldığı komedi filmi farklı yapısı ve hikayesi ile yılın en dikkat çekici filmi arasında gösteriliyor.

Film Hank’in (Dano) terk edilmiş bir adada evine tekrar dönmek için tüm umutlarını kaybetmiş bir şekilde yaşıyordur. Gelecek için herhangi bir ümidi olmayan bu adam için artık her şey bitmiş ve intihar artık kaçınılmazdır. Boynuna ipi geçirir ve ölüm onun için bir sonraki basamaktır. Ancak ölü bedeni sahile vurmuş Manny’i (Radcliffe) gördüğünde intihardan son anda vazgeçer ve Manny’i kurtarmak için sahile doğru hareket eder. Manny’nin osuruğu ile aralarındaki ilişki başlar ve Hank ile Manny’nin epik macerası başlar. Hank’in hayallerindeki kız ile bir araya gelme umudu ise tekrar yeşerir.

- Reklamlar -

Swiss Army Man filmi büyülü bir realizm ile çepe çevre sarılmış olan yapısı ile şimdiye kadar izlediğiniz hiçbir filme benzemeyen bu film birbirini hiç tanımayan iki adamın inanılması güç arkadaşlık bağını işlemektedir.

Swiss Army Man filmi Daniel Scheinert ve Daniel Kwan tarafından yazılıp yönetilmiş olup 1 Temmuz tarihinde Amerika’da vizyona girmeye hazırlanıyor. Ülkemizde ise ne zaman vizyona gireceğini henüz kestiremiyoruz.

Swiss Army Man Filmi Yeni Afişi

Swiss Army Man Filmi Yeni Afişi Geldi

Önceki İçerik6 Mayıs’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Sonraki İçerikInferno Filmi Afişi Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)