The Coldest City Kadrosuna James McAvoy da Katıldı

1042

Soğuk savaş yıllarına ait bir film olan The Coldest City filminde Monster filmiyle En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ı alan Charlize Theron‘a (Mad Max: Fury Road, Prometheus) James McAvoy’un (X-Men: Days of Future Past, Wanted) eşlik edeceği Variety’nin paylaştığı haber ile kesinleşmiş oldu.

The Coldest City Kadrosuna James McAvoy da Katıldı

- Reklamlar -

Soğuk savaş yıllarında bir MI:6 ajanının kara listeye düşmesini konu alan film; Antony Johnston’un aynı isimli çizgi romanından beyaz perdeye uyarlanmış.

The Coldest City Filmi Detayları

John Wick filminin gizli kahramanlarından biri olan David Leitch’in yönetmenliğini üstlendiği filmin beyaz perdeye uyarlaması ise Kurt Johnstad’a (300, Act of Valor) ait. Joaquin Phoenix’in yerine M. Night Shyamalan’ın henüz ismi kesinleşmemiş projesine dahil edilen James McAvoy, Bryan Singer’ın son filmi X Men: Apocalypse‘de Charles Xavier’i canlandıracak. Ayrıca Daniel Radcliffe ile birlikte başrollerini paylaştıkları Victor Frankenstein filmi ise 25 Kasım 2015 tarihinde vizyonda olacak.

Önceki İçerikBaşka Sinema Kasım 2015 Filmleri
Sonraki İçerikFreaks of Nature Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)