The Dark Tower Kadrosuna Matthew McConaughey de Katıldı

1089

4 Altın Küre adaylığı bulunan True Detective dizisi ve En iyi Görsel Efekt Oscar’ı bulunan Interstellar filminin başrol oyuncusu Dallas Buyers Club ile En iyi Erkek Başrol Oyuncusu Oscar’ı bulunan Matthew McConaughey, Stephen King’in ünlü romanlarından biri olan The Dark Tower‘ın beyaz perde uyarlamasının başrolü olacağı kesinleşti.

The Dark Tower Kadrosuna Matthew McConaughey de Katıldı

- Reklamlar -

The Dark Tower Filminin Detayları

TheWrap‘te yer alan habere göre, The Dark Tower romanının esas oğlanı olan Roland Deschain karakterini canlandıracakmış. Fakat bu haberin aksine The Hollywood Reporter‘da yer alan başka bir haberde ise romanın kötü karakteri olan Randall Flagg‘i de oynayabileceği ve bu konuda bir takım çelişkinin olduğuna da yer verilmiş. Sonuç her ne olursa olsun Matthew’ü Stephen King gibi bir efsanenin hikayesinde yer alacak olması sevindirici bir haber!

Silahlı bir soyguncu olan Roland Deschain vahşi batıyı andıran bir arazide dünyanın sonunun gelmesini engelleyecek Kara Kule’yi (The Dark Tower) aramasını konu olarak işleyen filmin yönetmenliğini Ejderha Dövmeli Kız serisinin (Daniel Craig’in başrolünde oynadığı David Fincher yapımı olan değil) yaratıcısı olan ve bu seri ile 1 BAFTA adaylığı bulunan Nikolaj Arcel üstlenecek, senaryo ekibinde ise Uyarlayanlar: Nikolaj Arcel, Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen, Jeff Pinkner iken Hikaye: Stephen King’e aittir.

The Dark Tower Yapımcıları

  • Akiva Goldsman – Yapımcı (Ben Efsaneyim; Akıl Oyunları; Da Vinci’nin Şifresi; Ben, Robot)
  • Brian Grazer – Yapımcı (24; Akıl Oyunları; Zafere Hücum; Amerikan Gangsteri)
  • Todd Hallowell – Yönetici Yapımcı (X:Men – Geçmiş Günler Gelecek; Akıl Oyunları; Apollo 13; Zafer Hücum)
  • Ron Howard – Yapımcı (The Andy Griffth Show; Akıl Oyunları; Gençlik Yılları; Happy Days)
  • Erica Huggins – Yönetici Yapımcı (Maske 2; J. Edgar; Aşkın Gücü; Uçuş Planı)
  • Stephen King – Yapımcı (Esaretin Bedeli; Yeşil Yol; The Shining; Hayvan Mezarlığı)
  • Jeff Pinkner – Yönetici Yapımcı (İnanılmaz Örümcek Adam 2; Fringe; Alias; Zoo)

Kadrosunun henüz şekillenmemiş olması, yapımcılarının Şampiyonlar Ligi gibi olması ile bizleri nasıl bir filmin beklediği konusunda kafanızda güzel şeyler canlanmıştır eminim. Amerika’da 13 Ocak 2017 tarihinde girecek olan filmin ülkemize ne zaman geleceği konusunda kesinleşmiş bir bilgi bulunmamaktadır.

Önceki İçerikMemento AMBI Pictures Tarafından Tekrar Çekiliyor
Sonraki İçerik400 Days Filminin Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)