The Peanuts Movie’den 65. Yıl Fotoğrafları ve Klibi

1005

20th Century Fox ve Blue Sky Studios, The Peanuts Filmi için kolları sıvadı ve 65. yıl için özel bir klip hazırladı. Aynı zamanda yeni görseller de geldi. 13 Kasım‘da bizlerle tekrar buluşacak olan Snoopy’i heyecanla bekliyoruz. Bakalım bu sefer başlarına neler gelecek, nasıl maceralara koşturacaklar ve bizi hangi dünyaya sürükleyecekler. Serüvenleri hiç bitmeyen Charlie Brown ve asla kulübesinin içinde uyumayan Snoopy, özlenen kahramanlardı ve tam zamanında geldiler.

The Peanuts Movie'den 65. Yıl Fotoğrafları ve Klibi

- Reklamlar -

Snoopy ve Woodstock’ın tıpkı eskisi kadar heyecanlı maceralarını konu alacak olan The Peanuts filminin yönetmeni, aynı zamanda Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor filminin de yönetmeni olan başarılı Steve Martino. Bence film bizim yaşıtlarımız olan gençler, animasyon seven çocuklar ve hatta hatta anneler-babalar için bile uygun bir yapım. ”Her yaş için uygundur” ibaresi konulması gereken nadir yapımlardandır.

Tüm zamanların en popüler ve en etkili çizgi romanı olan, “Fıstık” (The Peanuts) 75 ülkede 355 milyon kişi tarafından her gün okunmuştu. Ayrıca  “It’s The Great Pumpkin, Charlie Brown” da Emmy Ödülü sahibidir. Bilginiz olsun, bunu da es geçmemiş olalım. Noah Schnapp, Hadley Belle Miller, AJ Tecce, Noah Johnston, Venus Schultheis, Alexander Garfin, Francesca Capaldi, Mar Mar, Mariel Sheets, Rebecca Bloom, William Alexander Wunsch, Anastasia Bredikhina ve Madisyn Shipman gibi ünlü isimler tarafından seslendirilen The Peanuts filmini şiddetle tavsiye ediyoruz. Şimdi artık 65. yıl için özel olarak hazırlanmış videomuzu izleyip, geçmişe yolculuk yapalım. Buyurunuz:

The Peanuts 65. Yıl Klibi

The Peanuts Filmi Fotoğrafları

Önceki İçerikAlaycı Kuş Bölüm 2’den TV Spotu Geldi
Sonraki İçerik30 Ekim’de Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.