The Six Billion Dollar Man Mark Wahlberg ile Geri Geliyor

842

1974–1978 yılları arasında Amerika’da yayınlanan bir televizyon dizisi olan The Six Billion Dollar Man Oscar ödüllü oyuncu ve film yapımcısı olan Mark Wahlberg (Ted, Lone Survivor, Transformers: Age of Extinction) ile beyaz perdeye uyarlanacak. Vizyon tarihinin 22 Aralık 2017 olacağı konuşulan filmin detaylarına geçelimThe Six Billion Dollar Man Mark Wahlberg ile Geri Geliyor

Wild Tales filmi ile Yılın En iyi Yabancı Dilde Film Oscar adayı olarak gösterilen; Damián Szifrón’un yönetmenliğini ve beyaz perdeye uyarlamasını yapacağı filmin ilk çekimlerine 26 Eylül 2016 tarihinde başlanacak. Yapımcılığını ise Wahlberg, Stephen Levinson ve Bob Weinstein üstlenecek. Martin Caidin’in Cyborg isimli romanından esinlenerek bir TV dizisi haline getirilen The Six Billion Dollar Man, 1977 yılında En iyi TV oyuncusu Altın Küre ödülünü Lee Majors’e adaylık getirmiş.

- Reklamlar -

The Six Billion Dollar Man Konusu ve Söylenenler

Bir asker olan Steve Austin’in (Lee Majors) devletin gizli bir programını talihsiz bir kaza sonucu öğrenmesiyle başlayıp, teknolojinin de yardımıyla çok özel yeteneklere sahip ve farklı bir insan olarak devam etmesini konu olarak alındığı hikaye ile ilgili olarak Mark Wahlberg, “Bob Weinstein ve Damián Szifron ile bu filmin beyaz perdeye aktarılacak olmasıyla ilgili çok heyecanlıyım.” cümlesini sarf etmiş. Yönetmen Szifron da gelen tabağı boş göndermemek için “Senaryonun tekrar oluşturulmasında emeği geçen Mark, Bob ve Stephen ile harika bir işe imza atacağımıza eminim. Çocukluğumuzun bir dizisi olan bu yapımı yeni nesil ile tanıştırmanın artık zamanı gelmişti” diye de eklemiş. Peki Bob Weinstein boş kalır mı? Tabii ki o da bu endorseye kendisi de katılmış ve:

“Damián Szifron’un vizyonuna ve uzun zamandır takip ettiğim tutkusuna hayranım. Yeni nesil böyle bir yönetmen ile tanıştığı için çok şanslı” cümlelerine yer vermiş.

Önceki İçerikWarcraft Filmi İçin Fragman Beklenirken Afiş Geldi
Sonraki İçerikAlice Harikalar Diyarında Yeni Filmi Geliyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)