Wes Anderson’dan Yeni Bir Stop Motion Animasyon Geliyor

1086

Hastası olduğumu yönetmenler sıralamasında ilk beşte olan Wes Anderson, kendini diğer yönetmenlerden ayıran bambaşka özelliklere sahip bir kişilik. Filmlerinde anlatılan hikayelerin çoğunlukla önüne geçen görsellik, kullanılan farklı teknikler ile de farklı bir yönetmen olduğunu cümle aleme kanıtlamış durumdadır.

Wes Anderson'dan Yeni Bir Stop Motion Animasyon Geliyor

- Reklamlar -

Wes Anderson’ın Yeni Stop Motion Animasyon Filminin Detayları

Komedi ve Dram türündeki filmlere yeni bir bakış açısı getiren Wes, görselliğe verdiği takıntılı önem ile de onu sevmemiz için yeterince katma değere sahip bir yönetmen.

Muhteşem bir stop motion animasyon filmi olan Fantastic Mr. Fox’a benzer bir animasyona daha imza atmayı planladığını Indiewire haberi ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Tilkiler ile başlayan stop motion yapımlarına bu sefer köpekler ile devam edeceğini öğrendiğimiz Wes, bu haberde yer alan bilgilere göre; detayları sır gibi saklanan ancak çalışmalara başladığı bilgisi de mevcut.

Her ne kadar ironik bir olay olsa da daha önce bir film çekimi (Moonrise Kingdom) esnasında yanlışlıkla bir köpeğin ölümüne sebep olmasının Wes’i çok etkilediği ve uzun süre boyunca da etkisinden çıkamadığını göz önünde bulunduracak olursak köpekler ile ilgili bir film yapacak olması ünlü yönetmenin kendini rahatlatacağı yönünde de yorumlar yapılmasına sebep olmuş.

Fantastic Mr. Fox, Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel ve The Royal Tenenbaums filmleriyle toplamda 6 Oscar adaylığı bulunan ünlü yönetmen bakalım yeni animasyonuyla biz sevenlerini bir kez daha mest edebilecek mi?

KaynakIndiewire
Önceki İçerikÇağan Irmak ve Demet Akbağ’dan Nadide Hayat Filmi Geliyor
Sonraki İçerikBone Tomahawk Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)