Wolverine 3 Logan’ın Afişi ve Senaryosundan Bir Bölüm

760

Hugh Jackman ile özdeşleşen Wolverine serisinin üçüncü filmi olan Logan‘ın posteri ve senaryosundan bir bölüm paylaşıldı. Ek olarak bir de bina giydirmesi Hugh Jackman, Logan ile ilgili bilgiler de paylaşmış.

Hugh Jackman’ın Logan Paylaşımı

- Reklamlar -

ET‘ye verdiği röportajda Hugh Jackman;

Logan ile ilgili önümüzdeki haftalarda bir takım gelişmeler olacak. Daha fazlasını sizlerle paylaşamıyorum. Bu konuda pek iyi olduğum söylenemez. Gerçi iyi biri olduğum da söylenemez. Herkes ve her şey gibi ben de diğer insanlara benziyorum işte. Basit ve farklı olmayı tercih ediyorum. Logan’ın da farklı bir tona sahip olacağını ümit ediyorum. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz.” demiş.

Ve Wolverine 3’ün Senaryosundan Bir Bölüm

Wolverine 3’ün bir sır gibi saklanan senaryosunun ikinci sayfası filmin yönetmeni James Mangold’un Twitter hesabından paylaşıldı.

Logan filminin kadrosunda  ayrıca Patrick Stewart, Eriq La Salle, Elise Neal ve Elizabeth Rodriguez gibi isimler de yer alıyor. Hugh Jackman, Logan ile birlikte Wolverine karakterini dokuzuncu kere canlandıracak. James Mangold’un yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu ise David James Kelly tarafından yazılmaktadır.

Aşağıdaki afişte de görüleceği üzere Logan 3 Mart 2017 tarihinde bizlerle olacak.

Son olarak Wolverine 3’ün Afişi

Wolverine 3 Logan'ın Afişi ve Senaryosundan Bir Bölüm

Önceki İçerikAllied Filmi Yeni Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikSuicide Squad Extended Cut Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)