Yeni Secret in Their Eyes Film Afişi ve Kadrosu Belli Oldu

1156

Yaptığı film ve televizyon dizileriyle bilinen STX Entertainment‘ın servis ettiği, Hollywood ünlüleriyle birlikte yeniden çekilen Secret in Their Eyes filminin afişi ve kadrosu belli oldu.

20 Kasım 2015’te vizyona girecek olan Secret in Their Eyes‘da Captain Phillips, The Hunger Games ve Shattered Glass filmlerini de yöneten Billy Ray ve 2010 yılında Latin versiyonuyla Yabancı Dilde En iyi Film Oscar‘ını alan Juan José Campanella’nın da senarist ekibinde yer almaktadır.

- Reklamlar -

Başrollerinde Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman ve Julia Roberts’ın yer aldığı filmin konusunda ise; FBI müfettişi olan Ray (Ejiofor)’in paramparça edilerek öldürülen gencecik bir kızı partneri Jess (Julia Roberts) ile birlikte bulması ile başlar. Bölge savcısı Claire (Nicole Kidman) müfettişlerimizle birlikte bu cinayetin arkasındaki sır perdesini çözmek ve katile en büyük cezayı vermek için görevlendirilir.

13 yıl boyunca her gün devam eden aramalar sonucunda yep yeni ipuçları ve yollar bulan ekip; Şok edici ve ağza alınmayacak kadar gizli sonuçlara ulaşmışlardır. Geçmiş ile yüzleşen ekibimiz sonucunda “Doğruyu bulmak için ne kadar çok yanlış yapmayı göze alabilirsin?” sorusunun cevabını aramaktadırlar.

Yapımcılığını Mark Johnson (Rain Man ve Breaking Bad) ve IM Global Genel Yapım Müdürü Matt Jackson’ın yaptığı Secret in Their Eyes‘da; Filmin Latin versiyonunu yazıp yöneten Juan José Campanella da yer almaktadır.

Ayrıca Filmin Fragmanını Daha Önce İzlememişler İçin

Secret Their Eyes Filminin Afişi

Yeni Secret in Their Eyes film afişi ve kadrosu belli oldu

Önceki İçerikPressure / Basınç Film İncelemesi
Sonraki İçerikI Smile Back Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)