Angry Birds 2. Filmi İle Gelmeye Hazırlanıyor

578

Angry Birds, Dünya genelinde 350 Milyon Dolar gişe hasılatı elde ettikten sonra ikinci filmi için Rovio Entertainment kolları sıvamış.

Angry Birds 2. Filmi İle Gelmeye Hazırlanıyor

- Reklamlar -

Angry Birds 2’yi Rovio Entertainment CEO’su Müjdeledi

Rovio Entertainment CEO’su Kati Levoranta‘nın The Wall Street Journal‘a verdiği röportajda Angry Birds 2‘yi doğrulamış. “Oyun ve sinema dünyası adına bizim için harika bir yıl oldu. Yepyeni oyun ve filmlerle karşınıza gelmek için sabırsızlanıyoruz.” açıklamalarına da yer vermiş.

Sony Pictures tarafından dağıtımı yapılan film dünya çapında 350 Milyon Dolar gişe hasılatı elde ederken Türkiye’de 450.000’e yakın seyirci ve 5.144.767 TL ile bu listede yer almıştı.

13 Mayıs’ta vizyona giren Angry Birds filminin üç ana karakterini Jason Sudeikis, Josh Gad ve Danny McBride seslendirmişti. Diğer oyuncular ise Bill Hader (Cloudy with a Chance of Meatballs), Maya Rudolph (Bridesmaids) ve Peter Dinklage (Game of Thrones)

Önceki İçerikA United Kingdom’dan David Oyelowo ve Rosamund Pike’lı Fragman
Sonraki İçerikRus Süper Kahraman Filmi Guardians’tan Etkileyici Fragman
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)