Annabelle Wallis Yeni Mumya Filmine Dahil Oldu

1122

Annabelle Wallis, Peaky Blinders dizisindeki Grace Burgess rolüyle tanıdığımız; 2015 MTV Film Ödülleri’nde Korkudan Altınıza Yaptığınız Performans (Cidden ismi böyle) ödülüne aday olarak gösterilen güzeller güzeli bir kadın. Annabelle başrolünde Tom Cruise’un da yer aldığı yeni Mumya filmine dahil oldu.

Annabelle Wallis Yeni Mumya Filmine Dahil Oldu

- Reklamlar -

Annabelle Wallis Hangi Rolde Oynayacak?

The Hollywood Reporter ve Variety‘nin haberine göre; Annabelle Wallis‘in bir arkeologu canlandıracağı konusunda anlaşmaya varılmış. 2017 yılında vizyona girmesi beklenen filmin diğer oyuncularından Tom Cruise’un özel kuvvetlerde çalışmış bir askeri canlandırması bekleniyor. Sofia Boutella’ın ise filmin canavarlarından bir tanesi olabileceği olasılığı yüksekmiş.

The Mummy filminin yönetmenliğini Alex Kurtzman yapacak iken yapımcılığını Chris Morgan (Fast & Furious serisi, Wanted) ve Sean Daniel (The Mummy üçlemesi, The Best Man serisi) üstlenecek. Jon Spaihts’in (Prometheus) senaryo uyarlamasını yapacağı filmin yönetici yapımcısı ise Bobby Cohen olacak.

İlk defa 1932 yılında Karl Freund’un yönetmenliğini yaptığı film ile hayatımıza giren The Mummy filminin başrolünde Boris Karloff yer almıştı. İkinci filmde Tom Tyler (Captain Marvel/Shazam 1941 Orijinal Seride görmüştük) ve sonrasında Lon Chaney Jr. farklı The Mummy filmlerinde görmüştük.

Stephen Sommers’in senaryosunu yazdığı The Mummy ve The Mummy Returns filmlerinde Arnold Vosloo’yu Imhotep rolünde oynamış ardından Jet Li Rob Cohen’in The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor filminde kötü karakter rolüyle ön plana çıkmıştı.

Annabelle Wallis‘in Annabelle ile parlayan kariyeri 2016 yılında The Brothers Grimsby ve gelecek yıl Guy Ritchie’nin Knights of the Round Table: King Arthur filminde yer alacak.

Önceki İçerikIndependence Day: Resurgence Afişi Yayınlandı
Sonraki İçerikJake Johnson Yeni Mumya Filmine Dahil Olanlardan
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)