Ayı Paddington 2 2017 Yılında Geliyor

1220

StudioCanal ve yapımcı David Heyman (“Harry Potter”) bir sürpriz yapıp Ayı Paddington 2’nin çekimleri için yönetmen Paul King (Bunny and the Bull) ile anlaşmışlar. Bunny and the Bull filminini yazıp yöneten Paul King’in senaryoyu oluştururken Simon Farnaby (“Yonderland”) ile çalışacağı da kesinleşmiş. Deadline‘ın paylaştığı haber ile duyurulan bu gelişmenin detaylarına geçiyoruz.

Ayı Paddington 2 2017 yılında geliyor

- Reklamlar -

Ayı Paddington 2 Konusu

İlk filminde İngiltere aşığı olan Perulu bir ayının Londra’ya yuva bulmak için yaptığı seyahat etmesiyle başlıyordu. Ardından Paddington istasyonunda kayboluyor ve Brown ailesi ile karşılaşıyor ve Brown ailesi ayının boynundaki “Bu ayıya iyi bakın” tasmasını görünce çok sever ve onu yanına alıyordu ardından hayalini kurduğu İngiliz yaşantısına kavuşmasına kavuşuyor ama başına gelmeyen kalmıyordu.

Ayı Paddington 2 Oyuncuları

Kadrosunda Downton Abbey ile Altın Küre’ye aday olarak gösterilen Hugh Bonneville, Blue Jasmine filmiyle En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar ödülüne aday olarak gösterilen Sally Hawkins, Madeleine Harris, Samuel Joslin, Billy Elliot ile En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve Educating Rita filmi ile de En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday olarak gösterilen Julie Walters, Jim Broadben, Peter Capaldi, 2004 yapımı Vera Drake filmi ile En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday olarak gösterilen Imelda Staunton ve Michael Gambon’un yer aldığı ilk filme bakalım kimler eklenecek :) 50 milyon dolar bütçe çekimleri tamamlanan film, dünya çapında 260 milyon dolar gişe elde etmiş ve BAFTA’da En iyi Uyarlama Senaryo ödülüne aday olarak gösterilmişti.

Paddington’ı Türkiye’de yine Eser Yenenler mi seslendirecek bakalım, görelim :)

Ayı Paddington 2 Vizyon Tarihi

2017 yılında vizyona girmesi planan filmin ülkemizde de yine 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Önceki İçerikDirty Grandpa Filmi Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikLive By Night: Ben Affleck’in Yeni Filminden İlk Görüntü
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)