Baywatch Filmi İlk Görseli Dwayne Johnson ve Zac Efron’dan Geldi

1135

Baywatch filmi, başrollerinde Dwayne Johnson ve Zac Efron‘ın yer aldığı Paramount Pictures‘ın son yapımı. Paylaşılan fotoğrafları aşağıda bir yerlerde bulabilirsiniz.

Dwayne Johnson’un paylaşılan bu fotoğraflar ile ilgili yorumu: Oynadığım karakterin adı “Mitch Buchannon” Zac Efron’ın karakteri ise “Matt Brody”. Bizim olayımız sahilin en önemli ve ilk adamları olmamız. Lakabımız ise “Alpha Balls”. Zac’in karakteri pazarlama zekasına sahip müthiş biri. Normalde de yetenekli ve harika bir kişi. Herkes bu eğlenceli film için arkasına yaslansın ve hazır olsun!” demiş.

- Reklamlar -

Zac Efron ise: “Çekimin ilk günü harika geçti. Büyük adama (Dwayne) çok teşekkür ederim. Beklemede kalın. Daha fazla macera geliyor!”

Baywatch filmi kadrosunda Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Priyanka Chopra ve Hannibal Buress yer alıyor. Film 19 Mayıs 2017 tarihinde vizyonda olması bekleniyor.

İlk defa NBC kanalında 1989 yılında yayınlanan Baywatch dizisi ülkemizde Sahil Güvenlik olarak yayınlanmıştı. 12 sezon yayınlanan dizinin kadrosunda Kara Şimşek’ten tanıdığımız David Hasselhoff’a, Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Eleniak, Peter Phelps, Brandon Call ve Holly Gagnier da destek vermişti.

Bakalım film ülkemizde nasıl bir yankı uyandıracak?

Baywatch Filmi İçin Dwayne Johnson Paylaşımı

Baywatch Filmi İçin Zac Efron Paylaşımı

First day protecting the bay is a wrap. Thanks to the big guy (Dwayne). Stay tuned. More adventures lie ahead. #speedoready #baywatch

Zac Efron (@zacefron) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikDemian Bichir Alien: Covenant Kadrosuna Katıldı
Sonraki İçerikThe Big Short Kamera Arkası Görüntüleri Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)