Bumblebee’nin Transformers: The Last Knight’taki Son Hali

927

Bumblebee‘yi Transformers serisinin beşinci filmi olan Transformers: The Last Knight‘taki hali ile karşınızda! Bakalım bu halini beğenecek misiniz?

Michael Bay’in yönetmenliğini yaptığını filmde yer alacak Bumblebee’nin henüz resmi görüntüsü olmamasına rağmen Transformers: The Last Knight‘ta boy gösterecek olan araç bir fan tarafından süper bir şekilde elden geçmiş!

- Reklamlar -

Sarı bir Chevrolet Camaro olarak dünyamıza teşrif eden Bumblebee; Sıkı bir fan tarafından 2016 Chevy Camaro’nun tekrar ele alınmasıyla müthiş bir görüntüye kavuşmuş.

Transformers: The Last Knight filminin resmileşen kadrosunda Transformers: Age of Extinction filminin de yıldızları olan Mark Wahlberg‘i yine Cade Yeager rolüyle göreceğiz. Yeni katılanlar yok mu? Tabii ki var! Isabela Moner (100 Things to Do Before High School, Growing Up Fisher) Izabella rolüyle filmin kadın başrolü olarak arz-ı endam edecek. Ayrıca henüz hangi rolde oynayacağını bilmediğimiz ancak kadroda bulunan Jerrod Carmichael (The Carmichael Show, Neighbors) ise akışa göre diğer bir başrol oyuncusu olacağı konuşuluyor. Son olarak ünlü oyuncu Anthony Hopkins de katılmıştı bildiğiniz üzere!

Transformers: The Last Knight filminin çekimlerinin resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlanacağı bilgisinin de paylaşıldığını belirterek devam ediyoruz…

Michael Bay’i tekrar yönetmen koltuğunda göreceğimiz filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır. Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy ve Tom DeSanto ise bu devam filminde yapımcılık görevini üstlenmişler.

Karşınızda Yeni Bumblebee

Bumblebee'nin Transformers: The Last Knight'taki Son Hali

Önceki İçerikSuicide Squad Filminden Yepyeni Fotoğraflar Geldi
Sonraki İçerikGözyaşlarınızı Tutmakta Zorlanacağınız Bir Supercut
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)