Cara Delevingne Valerian Setinden Fotoğraf Paylaştı

1223

Cara Delevingne, İlgiltere’nin dünya sinemasına kazandırdığı genç yeteneklerinden bir tanesi. Oscar ödüllü Anna Karenina filmindeki Prenses Sorokina rolüyle Holywood’a “Merhaba!” diyen Cara; Nikita, Léon, The Fifth Element, Taken 2 ve Transporter 2 gibi filmleriyle ünlü yönetmen Luc Besson’ın son filmi Valérian and the City of a Thousand Planets filminde 1986 doğumlu Dane DeHaan ile başrolü paylaşacak.

Çekimleri devam eden Valérian and the City of a Thousand Planets filminin setinden bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmış ve 823bin beğeni almış bile! (OHA!)

- Reklamlar -

Bir zaman yolcusu olan Valérian’ın (Dane DeHaan) ortağı Laureline (Cara Delevingne) ile Galaktik İmparatorluk’u keşfe gitmesini konu alan film EuropaCorp’un şimdiye kadar çektiği filmler arasında en pahalısı olma özelliği taşıyor. 1967 yılında 10 milyon kopya ve 21 dilde çeviri ile rekorlar kıran Fransız bir çizgi roman olan Valérian and Laureline, Pierre Christin ve Jean-Claude Mézières’e aittir.

Vizyon tarihi ise 21 Haziran 2017 (Fransa) olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Kim öle kim kala!

İşte Cara Delevingne Instagram paylaşımı

…and so it begins! New film, new family #Valerian

Cara Delevingne (@caradelevingne) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikPopüler Kültür İkonlarının Maskeleri Düşseydi?
Sonraki İçerik120 Yıllık Sinema Tarihi 120 Saniye Sığarsa
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)