Christian Bale Enzo Ferrari’nin Hikayesi ile Geliyor

1044

Heat ve Son Mohikan gibi filmlerin yönetmeni olan Michael Mann, Blackhat (Hacker) filmiyle bekleneni verememişti hatırlarsanız. Biz de dahil olmak üzere birçok eleştirmen tarafından yerin dibine sokulan Blackhat sonrasında güzel bir hamle yaparak Ferrari efsanesini beyaz perdeye taşıyacakmış.

Christian Bale Enzo Ferrari'nin Hikayesi ile Geliyor

- Reklamlar -

Ferrari Filminin Detayları

Ferrari filmi başrolü için düşündüğü kişi ise Christian Bale imiş. Public Enemies filminde birlikte çalışma fırsatı bulan ikili motorlu taşıt piyasasını kasıp kavuran Enzo Ferrari’nin hikayesini bizlerle buluşturacağı için kendisine çok teşekkür ediyoruz efenim.

Brock Yates’in kitabı olan Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races‘ten esinlenilerek oluşturulan senaryo ise İtalyan İşi filmiyle tanıdığımız Troy Kennedy Martin ve Out of Africa’dan tanıdığımız David Rayfield‘a emanet edilmiş. Konusu ise tahmin edebileceğiniz üzere dünyanın en büyük otomotiv firmasına sahip olan Enzo Ferrari’nin hikayesidir.

Gelecek yaz vizyona girecek The Promise filminin çekimleriyle meşgul olan Christian Bale bu proje için çalışmalara Eylül ayı gibi başlayacakmış. Lansmanı da bu tarihten sonra yapılır diye düşünüyorum. “Hayırlısı” diyelim ama heyecanlanmak için henüz çok erken. Afiş ve teaser çalışmalarını merakla bekliyoruz.

Önceki İçerikDavid Fincher Filmlerine 4 Dakikalık Bakış
Sonraki İçerikBurak Aksak’tan Kara Bela Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)