Deadpool’dan Yeni Fotoğraflar Geldi

1513

20th Century Fox’un servis ettiği yeni fotoğraftan anladığımız kadarıyla Deadpool‘un canı epey sıkılmışa benziyor. Uzun zamandır merakla beklenen film ile ilgili her detay adından söz ettiriyor ve Marvel hastalarının heyecanını arttırıyor. Bu kez DP’nin epey sıkılmış ve artık kendini çizime vermiş olduğunu görüyoruz. Ryan Reynolds‘ın canlandırdığı karakteri anti-hero olarak tanımlamak yanlış olmaz herhalde.

Deadpool'dan yeni fotoğraflar geldi

- Reklamlar -

Scott Pilgrim dünyaya karşı filmini yöneten Tim Miller’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerinde Morena Baccarin, Ryan Reynolds ve Ed Skrein yer alıyor. Diğer süper kahraman filmlerinden espritüel hareketleriyle ayrışan Deadpool, ekipmanları ve senaryosu ile de 2016 yılının merakla beklenen filmler listesinde zirvedeki yerini koruyor.

12 Şubat 2016’da vizyona girecek filmi bir çizgi romandan uyarlayacak olan senaryo ekibinde Zombieland‘in yaratıcıları Rhett Reese ve Paul Wernick bulunuyor.

İşte Deadpool’dan Yeni Fotoğraf

Önceki İçerikKorku ve Komediyi Bir Arada Sunan The Final Girls Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikAshby Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)