Dwayne Johnson ve Kevin Hart Jumanji’de Rol Alacak

834

Dwayne Johnson ve Kevin Hart, MTV Film Ödülleri‘ni sundukları o büyülü gecenin ardından Sony ile Jumanji filmi için bir araya gelmişler. Variety‘nin haberine göre ünlü ikili Central Intelligence filminden sonra bu efsanevi filmin yeni hali için kolları sıvayacaklarmış.

Dwayne Johnson ve Kevin Hart Jumanji'de Rol Alacak

- Reklamlar -

2016 yılı sonuna doğru çıkması planlanan filmle ilgili detaylar sır gibi saklanırken proje Matt Tolmach ve Bill Teitler tarafından yürütülmekteymiş ve Chris Van Allsburg’un kitabından yeni esinlenmeler ve farklı bir bakış açısı ile yeni bir filmin temelleri atılıyormuş.

Dwayne Johnson ve Kevin Hart’ın Yer Alacağı Jumanji’nin Detayları

İlk filmin konusu; Zarda gelen sayıya göre oyunda değişik, birbirinden çok farklı orman canlıları ortaya çıkmaya başlamasını ve türlü türlü maceraları izleyeceğiz. Ayrıca filmin vizyona girdiği 1995 yılında hayatını kaybeden Görsel Efekt Uzmanı Stephen L. Price’ın hatırasına atfedilmiştir.

Bad Teacher ve Sex Tape filmlerinin de yönetmeni olan Jake Kasdan’ın yöneteceği Jumanji filmi; High Fidelity ve Con Air filmlerinin de senaryolarında parmağı bulunan Scott Rosenberg tarafından ele alınacak. J.J. Abrams’ın şirketi olan Bad Robot’tan Jeff Pinkner’ın yönetici yapımcılığı ile de Bilim-Kurgu kısmı pekiştirilecek. Matt Tolmach’ın yapımcılığını üstleneceği filmin 28 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

İlk kez 1995 yılında vizyona giren Jumanji‘nin yönetmenliğini Joe Johnston yaparken başrolünde Robin Williams yer alırken diğer oyuncuları Bonnie Hunt, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Jonathan Hyde, Bebe Neuwirth, David Alan Grier ve Patricia Clarkson idi.

Önceki İçerikPokemon Filmi İçin Savaş Başladı
Sonraki İçerikÜnlü Sinema Oyuncularının İlk Ve Son Filmleri
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)