Exposed Filmi ile Keanu Reeves Tekrar Karşınızda

1883

Exposed filmi ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanan Keanu Reeves; Gerilim/Korku türündeki Knock Knock filminin ardından başrolünü Ana de Armas ile paylaşacağı bu filmde bir dramı resmedecek. Neyse efendim filmin detaylarına geçiyoruz.

The Nice Guys filmi gibi yine bir dedektif hikayesi olan filmde Scott Galban’ın (Keanu Reeves) ortağının şok edici ölümünün araştırmaya başlaması ile start alıyor. Isabel de La Cruz’un (Ana de Armas) katilini ortaya çıkarmak için her türlü yolu deneyen dedektif Scott’ın; Polislerin içine düştüğü yolsuzluklar yüzünden içinden çıkılmaz bir durumun ortasında kendisini bulur.

- Reklamlar -

Exposed filminin oyuncu kadrosunda Ana de Armas (Knock Knock), Keanu Reeves (John Wick), Christopher McDonald (Boardwalk Empire), Big Daddy Kane (Posse) ve Oscar Ödüllü Mira Sorvino (Mighty Aphrodite) yer almaktadır. Yapımcılığı Lionsgate tarafından üstlenen film 22 Ocak 2016 tarihinde Amerika’da vizyona girmeye hazırlanıyor.

Exposed Filmini Afişi

Exposed Filmi ile Keanu Reeves Tekrar Karşınızda

Önceki İçerikThe Nice Guys Filmi Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikSüper Kahramanlar Yaşlandıklarında Nasıl Olurlardı?
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)