Fantastic Beasts: J.K. Rowling’in Son Filmine İlk Bakış

1046

Harry Potter efsanesinin yaratıcısı ve Hastası olduğumuz yazarlardan biri olan J.K. Rowling’in son filmi Fantastic Beasts filminin ilk görseli geldi. Entertainment Weekly tarafından paylaşılan poster ile başrolünde geçen sene En iyi Erkek Oyuncu Oscar ödülünü kazanan Eddie Redmayne ve J.K. Rowling dünyasına bir kez daha giriş yapıyoruz.

Tam adı Fantastic Beasts and Where to Find Them olan filmin başrollerinde Eddie’e şu isimler eşlik ediyor; Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Dan Fogler, Colin Farrell, Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, Gemma Chan ve yeni bir isim olan Faith Wood-Blagrove yer almaktadır. David Yates’in yöneteceği filmin konusu ise; Seyahatleri sırasında tanıştığı Hogwarts Okulu’na ait bir ders kitabı sayesinde hayatı değişen ve gelmiş geçmiş en büyük büyücülerden biri olmaya aday olarak gösterilecek Newt Scamander (Eddie Redmayne) haline gelmesini işlemiştir.

- Reklamlar -

Ne kadar sağlam bir film olduğunu kavramak adına gişe rekorları kıran efsanevi Harry Potter serisinin yapımcısı olan David Heyman’ın yapımcılığını yapacağı filmin, beyaz perdeye uyarlanması konusunda ise yine Steve Kloves’tan yardım alınmış. Yönetici Yapımcılık görevini ise Lionel Wigram üstlenmiş.

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 2’nin 2011 yılında vizyona girmesinin ardından arayı biraz soğutmuş olmasına rağmen J. K. Rowling efsanesi bu film ile tekrar ayağa kalkacaktır.

Dağıtımcılığını Warner Bros.’un yapacağı Fantastic Beasts and Where to Find Them filmi 18 Kasım 2016 tarihinde tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.

Fantastic Beasts and Where to Find Them Görseli

Fantastic Beasts: J.K. Rowling'in Son Filmine İlk Bakış

Önceki İçerik30 Ekim-01 Kasım Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Sonraki İçerik13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)