Gal Gadot ve Aaron Paul’lu Triple 9 Karakter Posterleri Geldi

1181

Gal Gadot, Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk ve altıncı filmindeki Giselle rolüyle hayatımıza giren ve Batman v Superman: Dawn of Justice, Wonder Woman, The Justice League Part One ve The Justice League Part Two filmleriyle de “Allaaah!” dedirten güzellikte bir hanım ablamız. Yukarıdaki filmlere bir de Triple 9 eklenince ballı kaymak oldu.

Bir suç ve dram filmi olan Triple 9’un başrollerinde Woody Harrelson (The Hunger Games, Zombieland) ve kadroya yeni katılan Kate Winslet (Steve Jobs, The Reader) yer alırken yönetmenliğini John Hillcoat (The Road, Lawless) yapmaktadır.

- Reklamlar -

Open Road Films‘in paylaştığı Triple 9 filminin posterlerine geçmeden önce filmin konusuna geçelim isterseniz.

Bir çaylak tarafından işlenmiş olduğu düşünülen cinayet yüzüden bir grup kirli polisin Rus mafyası tarafından şantaja uğraması ve içinden çıkılamaz durum konu edilmektedir.

Yakışıklı oyuncu Casey Affleck’in (Interstellar, Out of the Furnace) de kadrosunda yer aldığı filmin diğer oyuncuları ise; Chiwetel Ejiofor (The Martian, Doctor Strange), Aaron Paul (Need For Speed, Breaking Bad), Gal Gadot (Fast & Furious 6, Batman v Superman: Dawn of Justice), Teresa Palmer (Warm Bodies, Point Break), Norman Reedus (The Walking Dead, The Boondock Saints) ve Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier, Pain & Gain) yer almaktadır.

Matt Cook’un romanından beyaz perdeye uyarlanan Triple 9‘un Amerika’daki dağıtımını Open Road Films üstlenecek ve film 26 Şubat’ta Amerika’da vizyonda olacak.

Gal Gadot ve Aaron Paul’lu Triple 9 Posterleri

Önceki İçerikDisney Çizgi Film ve Animasyonlarının İlk ve Son Hallerini Paylaştı
Sonraki İçerikJavier Bardem Darren Aronofsky’nin Yeni Filmine Dahil Oldu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)