Game of Thrones 6. Sezon Yayınlanma Tarihi Belli Oldu

959

Game of Thrones 6. Sezon yayınlanma HBO’nun yaptığı resmi açıklama ile merakla “Gelsin artık!” cümlelerini sıkça duyduğumuz bir dünyadan çıkarıp “Ohh!” dedirtti. Her ne kadar “Nisan’a kadar kim öle kim kala!” diye içimizden geçiriyor olsak da kesinleşmiş bir tarihi beklemek ucu açık ve belirsiz bir tarihi beklemekten iyidir.

Game of Thrones 6. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yaptığı duyuruyu da Sosyal Medya hesaplarından sevenleri, sıkı takipçileriyle paylaşan Game of Thrones 24 Nisan 2016 tarihinde bizlerle olacak!

- Reklamlar -

Game of Thrones 6. Sezon Yayınlanma Tarihi Belli Oldu

HBO’nun yaptığı duyuru ile aynı tarihte Veep (5. Sezon), Silicon Valley (3. Sezon) ve Vinyl (İlk Sezonu) dizilerinin de yayınlanacağını öğrenmiş olduk.

George R.R. Martin’in ünlü romanından diziye uyarlanan ünlü yapım 2015 yılında Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Natalie Dormer, Maisie Williams and Sophie Turner. Yönetici Yapımcılar David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield; Yardımcı Yönetici Yapımcı, Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin isimlerine Primetime Emmy ödülünü kazandırmıştı.

Entertainment Weekly’nin paylaştığı fotoğraf ile Bran Stark’ın kocaman olduğuna da şahit olup Jon Snow sonrası ikinci bir şok yaşamıştık.

Game of Thrones 6. Sezon Duyuru Paylaşımı

Önceki İçerikMobil Film Festivali Başvurularınızı Bekliyor
Sonraki İçerikHail, Caesar! Filminden Bir Afiş ve TV Spot’u Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)