Game of Thrones 6 Sezona Ait Yepyeni Fotoğraflar Geldi

1147

Game of Thrones 6 sezonu uzun süredir devam eden merakla bekleyişin ardından 24 Nisan’da gelmeye hazırlanıyor. Bu bekleyişimizi biraz olsun anlamlandırmak için birbirinden güzel 26 fotoğrafı bizimle paylaşan HBO tam anlamıyla günümüzü şenlendirdi.

Emmy ödüllü George R.R. Martin’in “A Song of Ice and Fire” romanından esinlenilerek yapılan bu fantastik ve epik hikaye krallık ve beyliklerin ego savaşlarının yanı sıra sık sık yaşanan ihanetleriyle de izleyiciyi her yeni bölümünde ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kadrosunda 4 sezon üst üste Emmy ve Golden Globe sahibi olan Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Kit Harington, Diana Rigg, Natalie Dormer, Maisie Williams ve Sophie Turner yer alırken 2004-2006 yılları arasında yayınlanan Deadwood dizisinin yıldızı Ian McShane de Game of Thrones 6. sezonuna yeni katılan sürpriz isimler arasında yer alıyor.

- Reklamlar -

Bu efsanevi dizinin yönetici yapımcılığını David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger ve Bernadette Caulfield üstlenirken yardımcılıklarını Guymon Casady, Vince Gerardis ve George R.R. Martin yapmaktadır.

O beklenen kışın artık resmen geldiği ve epikleşen “Winter is Coming” cümlesinin hakkını verecek bir sezonun bizleri beklediğini söylemek mümkün.

Abi ben çok özledim ya” diyenler için ise galerinin alt tarafında yer alan açılış müziğine davet ediyor. Evet “ARTIK GELSİN 24 NİSAN!

Game of Thrones 6 Sezonundan Yeni Fotoğraflar

Önceki İçerikBatman v Superman’den Nihai Fragman Geldi
Sonraki İçerikThe Invitation Filminin Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)