Görevimiz Tehlike 6 Yüksek Bütçeler Nedeniyle İptal Edildi

789

Tom Cruise‘un yüksek bütçeler istediğinden filmin yapımcı şirketi Paramount Pictures, Görevimiz Tehlike 6‘nın ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Görevimiz Tehlike 6 Yüksek Bütçeler Nedeniyle İptal Edildi

- Reklamlar -

Mission: Impossible – Rogue Nation‘dan dünya çapında 682 Milyon Dolar gişe yapan yapımcı şirket The Hollywood Reporter‘ın haberine göre yeni filmi biraz ötelemiş. Bir başka dedikoduya göre ise Ocak 2017’de Christopher McQuarrie‘nin yöneteceği bir filmin de gelebileceği konuşuluyormuş.

THR’nin Görevimiz Tehlike 6 Hakkında Yazdıkları

Tom Cruise, Universal Pictures yapımcılığındaki Mumya filminden çok büyük ücretler aldığından Görevimiz Tehlike 6 için de büyük ücret talep etmiş. Universal için yılın en büyük filmlerinden biri olması istenen Mumya için böyle büyük paralar konuşulmuş. Ancak Paramount bu seviyede bir ücrete çıkmayı şimdilik reddetmiş.

Kasım ayından Ocak ayına kadar prodüksiyon aşaması tamamlanması beklenen Görevimiz Tehlike 6‘nın 2017 yılında vizyonda olması da diğer dedikodunun beklentisi.

Önceki İçerikAmerican Horror Story’den Ünlü Filmlere Göndermeler
Sonraki İçerik19 Ağustos’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)