Halle Berry Kingsman 2’de CIA Başkanı Olacak

836

Halle Berry, Monster’s Ball filmi ile En iyi Kadın Oyuncu Oscar ödülü sahibi olan ünlü oyunculardan bir tanesi. Başarılı oyuncu geçen yıl vizyona giren Kingsman: The Secret Service filminin devam filminde CIA Başkanı rolünde oynayacağını Deadline‘a verdiği röportajda anlatmış.

Halle Berry Kingsman 2'de CIA Başkanı Olacak

- Reklamlar -

İlk film Mark Millar ve Dave Gibbons’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlayan ve filmi yöneten Matthew Vaughn imzası taşıyordu. Amerika’da toplamda 286; Dünya çapında ise 414.4 milyon dolar gişe hasılatı elde eden film; Ülkemizde 174.309 seyirci ve 2.256.194,29 TL hasılat elde etmişti. (Türkiye verileri Boxoffice Türkiye’den alınmıştır)

Halle Berry CIA Başkanı Olacak!

Deadline’e verdiği röportajda Kingsman 2’de CIA Başkanı olacağı ile ilgili konuşan Berry; Julianne Moore’un filmin ana villianı olarak rol alacak olmasından da duyduğu memnuniyetten bahsetmiş.

Yönetmenliğini yine Matthew Vaughn’un yapacağı Kingsman 2, filmi için kolları sıvamaya başlamış. Taron Egerton’ın (Eddie the Eagle) gizli ajan olarak yetiştirilen Gary ‘Eggsy’ Unwin rolüyle tekrar karşımıza çıkacağı filmde; İngiliz Gizli Servisi için yetiştirilmek üzere farklı yerlerden getirilen gencolar devam filminde daha çok Amerika’da geçen bir konu için yetiştirilmeye devam edecekler. Colin Firth’ün ilk filmindeki rolüyle kadroya kaldığı yerden devam etme ihtimali çok düşük görünse de Harry Hart / Galahad’in ikiz kardeşini canlandırabileceği de söz konusu.

Monster’s Ball filmiyle 2002 yılında ödül alan Halle Berry, son olarak X-Men: Days of Future Past filminde Storm rolüyle, CBS kanalında 2 sezon süren Extant dizisinde Molly Woods rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Kingsman: The Secret Service 2, 20th Century Fox’un söylediğine göre 16 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

Önceki İçerikKubo and the Two Strings Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikJake Gyllenhaal Ryan Reynolds’lı Life Filminde
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)