Han Solo’nun Gençliği İçin Finalistler Belli Oldu

781

Han Solo’nun gençliği ile alakalı olacak ancak ismi henüz belli olmayan film için; Genç Han Solo’yu oynayacak oyuncu seçimlerinde finale gelinmiş. Bir Star Wars antoloji filmi olacak bu film için liste biraz karışık görünüyor. LucasFilm’in merakla beklenen filmi olan Han Solo Anthology başrolü ile ilgili detaylı bilgi Hollywood Reporter‘dan geldi.

Han Solo'nun Gençliği İçin Finalistler Belli Oldu

- Reklamlar -

Han Solo’nun Gençliği İçin Seçilen Oyuncular

Son olarak Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) ve Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) arasında kalan ekibin Variety‘den Justin Kroll’un attığı Tweet ile aslında bu listeye iki kişinin daha eklendiği konuşuluyormuş. Bunlar Blake Jenner (Everybody Wants Some) ve Jack O’Connell’mış (Unbroken). Bakalım son olarak kimde karar kılacaklar?

Ek olarak THR‘ye göre bu 5 kişiye gelene kadar dünya genelinde 2.500’e yakın oyuncuyu tarayan LucasFilm ve Disney; Han Solo’nun gençliği için biçilmiş kaftan olarak nitelendirilecek ve herkesin içine sinecek oyuncu için epey ince eleyip sık dokuyormuş.

The LEGO Movie filminin de yönetmenleri olan Phil Lord ve Chris Miller’ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı bu Star Wars hikayesinin uyarlayıcı ekibi ise Lawrence Kasdan ve Jon Kasdan’dan oluşuyor.

25 Mayıs 2018 tarihinde vizyona girecek olan filmde bildiğiniz üzere Han Solo’nun gençliğine odaklanılacağı daha önce açıklanmıştı. Luke Skywalker ve Obi-Wan Kenobi ile Mos Eisley’deki ilk karşılaşmasına kadar bulunduğu bölgede büyük bir hain, kaçakçı ve hırsız olarak görülen Han Solo’ya Disney CEO’su Bob Iger’ın açıklamalarından sonra Chewbacca’nın da eşlik edeceğini öğrenmiştik.

Bu yılın Aralık ayının 16’sında vizyona girecek olan Rogue One: A Star Wars Story filmi için çalışmaların da son sürat devam ettiğini söylememiz gerekiyor.

Sence bu isimlerden hangisi Han Solo’nun gençliğini oynamalı?

Önceki İçerikIndiana Jones 5 Filmi 2019 Yılında Geliyor
Sonraki İçerikYeşilçam Karakterlerinin Cinemagraph Halleri
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)