Jake Gyllenhaal Ryan Reynolds’lı Life Filminde

838

Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Southpaw), Variety‘nin haberine göre Ryan Reynolds’ın da başrolünde yer aldığı Life filminde rol almaya hazırlanıyormuş. Filmde ayrıca Mission: Impossible – Rogue Nation‘da da oynayan Rebecca Ferguson’un da rol alacağı kesinleşmiş durumdaymış.

Jake Gyllenhaal Ryan Reynolds'lı Life Filminde

- Reklamlar -

Jake Gyllenhaal’ın başrolünde olduğu Life’ın konusu

Life filmi Uluslararası Uzay İstasyonu’nun Mars’ta yaşam olup olmadığına dair bir araştırma yapmak için görevlendirdiği grubun hikayesini konu almaktadır. Hayatta kalmak ve Mars’ta hayatın olup olmadığını bulmak zeka ve kurnazlık gerektirecektir.

Life filminin yönetmenliğini Easy Money ve Safe House filmlerinin de yönetmenliğini yapan İsveçli Daniel Espinosa üstlenmektedir. 2012 yılında vizyona giren ve Denzel Washington‘ın başrolünde oynadığı Safe House (Düşmanı Korurken) filmiyle 208 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Filmin yapımcılığını David Ellison, Dana Goldberg, Bonnie Curtis ve Julie Lynn yapmaktadır.

Jake Gyllenhaal çekimleri devam eden diğer projesi ise 15 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen Boston Maratonu Bombalı Saldırısı ile alakalı olan Stronger ve yakında vizyondaki yerini alacak olan ve Jean-Marc Vallée’nin yönetmenliğini yaptığı Demolition filmi var.

Önceki İçerikHalle Berry Kingsman 2’de CIA Başkanı Olacak
Sonraki İçerikBrie Larson Free Fire Filminde Rol Alacak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)