James Gunn Guardians of the Galaxy 2 Senaryosunu Tamamladı

852

James Gunn, Guardians of the Galaxy 2 senaryosunu sonunda tamamlandı ve çekimlerin başlamaması için artık bir sebep kalmadı a dostlar!

Facebook sayfasından yaptığı bir paylaşım ile bu bilgiye ulaştığımız James Gunn bu paylaşıma Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Michael Rooker (Yondu Udonta), Sean Gunn (Kraglin) ve Vin Diesel’i (Groot) de ekleyince kadroda “amanın!” dedirtecek bir değişiklik olmadığını da öğrenmiş olduk.

- Reklamlar -

Absürt komedi türünde takdire şayan hareketleriyle beğeni toplayan yönetmenin Razzie Awards’ta (Altın Ahududu) Movie 43 ile aldığı En Kötü Yönetmen (11 kişi ile paylaşmıştı bu ödülü) Ödülü’nü gerçek anlamda bir kenara bırakmak ve bu adamın absürt dünyasını ayakta alkışlamak gerekiyor. Konu olarak berbat bir temaya sahip olmasına rağmen serpiştirdiği “Bu ne ya!” dedirtecek (iyi anlamda) absürt komiklikleri ile dikkatleri çekmiş garip bir adam kendisi.

Guardians of the Galaxy filminden önce yaptığı bu Movie 43 girişimi eleştirmenlerden fazlaca tokatlar yemesine sebep olsa da Super filmi ile komedi yeteneğini kanıtlamıştı.

İşte James Gunn Paylaşımı

Coming to you presently, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista (Batista), Michael Rooker, Sean Gunn, Vin Diesel.

Wednesday, 13 January 2016

Önceki İçerikLinkin Park In the End Şarkısını 183 Film ile Birleştirmek
Sonraki İçerikMad Max Devam Filmi George Miller ile Gelecek. Şaka Değil!
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)