Krang Son Ninja Kaplumbağalar Filminde Yer Alacak

1920

Krang diğer bir deyişle, daha doğrusu çocukluğumuzdan hatırladığımız kadarıyla Beyin; prodüktörlüğünü Michael Bay’in, yönetmenliğini Dave Green’in yaptığı Ninja Kaplumbağalar serisinin son filmi Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows’ta yer alacakmış. Haberi aldığımızda “SONUNDAA!” diye içimiz içimize sığmadı gelelim detaylara..

Krang Son Ninja Kaplumbağalar Filminde Yer Alacak

- Reklamlar -

Krang Detayları

Rolling Stone sitesinin ünlü prodüktör Michael Bay ile yaptığı röportajda Krang konusuna da değinen Bay; 2014 yılındaki ilk film sonrası bu kararı aldığını ve seriye çeki düzen verecek bir film olması için çok çalıştıklarını da eklemiş.

80’lerdeki haline nazaran değişmiş ve daha teknolojik hale gelmiş yeni bir versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Krang‘in; Dokunaçları olan ve basit bir bakış açısıyla ahtapotu andıran yapısından kurtarıp Bay’in ifadesiyle; “Onu aptal bir ahtapot olmaktan kurtaracağım” gülünç bir uyarlamanın dışına çıkmak istediğini belirtmiş.

Biraz daha zorlasalar Altın Ahududu alıp Yılın En Kötü Filmi ödülü sahibi olacak olan Ninja Kaplumbağalar’ı; Çocukluk hayallerimizi ve çocukluğumuzu kurtarmaları gerektiğini de unutmamaları gerektiğini birinin Michael Bay’e söylemesi gerekiyor diye düşünüyoruz.

Ninja Kaplumbağlar’ın Shredder ile birlikte en büyük düşmanlarından biri olan Beyin’e bir de Bebop ve Rocksteady de eklendiğinde nasıl bir devam filmi olacak gerçekten çok merak ediyor ve heyecan içinde bekliyoruz.

Şehri bu düşmanlardan korumaya çalışacak olan Ninja Kaplumbağalar 2’nin vizyona giriş tarihi ise 3 Haziran 2016.

Önceki İçerikJared Leto ve Oynadığı Filmler Sonrasındaki Muhteşem Değişimi
Sonraki İçerikFree State of Jones Filminin Afişi Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)