Logan Filminden Caliban’a İlk Bakış

843

X-Men hayranlarının heyecanla beklediği Hugh Jackman‘lı Wolverine‘in son hikayesi Logan’dan haberler var. Bir süredir dedikodu olmaktan ileri geçemeyen Caliban karakterinin filmdeki varlığı, oyuncusu hatta ve hatta beyaz perdede nasıl görüneceği yönetmen James Mangold sayesinde kesinleşti.

İlk kez Uncanny X-Men çizgi romanında gördüğümüz, bir süre yeraltı mutant grubu Morlocks için de çalışmış olan ve adını Shakespeare’in The Tempest’ından alan mutant dostumuzu beyaz perdede canlandıracak oyuncu Stephen Merchant.

- Reklamlar -

Bir dönem bile olsa İngiliz komedisi takip ettiyseniz Merchant size tanıdık gelebilir. Kendisi Ricky Gervais’in orijinal The Office dizisi başta olmak üzere bir çok komedi yapımında kendini gösterme şansı yakaladı.

Şahsen ciddi rollerde pek izleme şansım olmadı Stephen Merchant‘ı. Dürüst olmak gerekirse rahatsız edici derecede yeteneksiz olmadığı sürece bir süper kahraman filminde Caliban gibi yan karakterlerin yan karakteri bir rolü çoğu oyuncu kotarabilir. Bunun da altından kalkacağına inandığıma göre geriye sadece karakterin estetiği kalıyor. Bu yönden yayınlanan fotoğraflar karakterle ilgili küçük çaplı bir rahatlama yaratmadı değil. Albino mutantımız yeterince ürkütücü duruyor.

Neler düşündüğünüzü yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

Karşınızda Logan Filminin Caliban’ı Stephen Merchant

Önceki İçerikMichael Fassbender Assassin’s Creed Yeni Fragmanı ile Karşınızda
Sonraki İçerik20th Century Fox Marvel Evreni En İyi 10 Oyuncusu