Michael Giacchino Doctor Strange’in Müziklerini Yapacak

658

Michael Giacchino, Marvel‘ın merakla beklenen Doctor Strange filminin müziklerini yapacağını resmi Twitter profilinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Michael Giacchino‘nun; İlk defa bir süper kahraman filminin müziklerini yapacak olması da konu ile ilgili ne kadar heyecanlı olduğunu hesaplamaya gerek yoktur her halde!

Michael Giacchino Doctor Strange'in Müziklerini Yapacak

- Reklamlar -

Daha önce The Incredibles ve Sky High filmlerinin müziğini yapan Giacchino; 2009 yılında Up filmi için yaptığı müzik ile En iyi Özgün Müzik Oscar ödülünü kazanırken 2007 yılında Ratatouille ile de aday olarak gösterilmişti. Aynı zamanda Star Trek (2009), Dawn of the Planet of the Apes, Jurassic World, Inside Out ve bir dönemi kasıp kavuran Lost dizisinin de müzikleri Giacchino’ya aittir.

Doctor Strange filmi oyuncu kadrosunda Tilda Swinton‘ı (Only Lovers Left Alive) The Ancient One rolüyle göreceğiz. Ayrıca Rachel McAdams (The Vow), Michael Stuhlbarg (Pawn Sacrifice), Scott Adkins (The Bourne Ultimatum), Amy Landecker (Transparent) ve Mads yer almaktadır.

Senaryosu Jon Spaihts (Prometheus, Passengers) tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini Scott Derrickson (The Exorcism of Emily RoseDeliver Us From Evil) üstlenmektedir. Doctor Strange filmi konusu ise Dr. Stephen Strange’in (Cumberbatch) talihsiz bir araba kazası sonrası açılan büyülü bir dünya ile hayatının değişmesidir.

Michael Giacchino Twitter Paylaşımı

Önceki İçerikSense8 Dizisinde Van Damme Değişimi
Sonraki İçerikPower Rangers Karakter Kostümleri Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)