Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children Yeni Görselleri Geldi

1029

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, Ransom Riggs’in çok satan romanı olan ve Tim Burton‘ın tuhaf ve gotik dünyasıyla beyaz perdeye gelmeye hazırlanan yeni filmlerinden bir tanesi. Filme ait yeni görseller dünyaca ünlü dergiler Empire ve Entertainment Weekly‘den geldi.

Başrollerinde Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Chris O’Dowd, Allison Janney, Terence Stamp, Kim Dickens, Rupert Everett, Judi Dench ve Samuel L. Jackson‘ın yer aldığı film 20th Century Fox tarafından 30 Eylül’de vizyona gelmeye hazırlanıyor.

- Reklamlar -

Jacob (Asa Butterfield) 16 yaşında bir gençtir. Gizemli bir ormanda ipuçlarını takip ederek, dağları aşarak bulduğu adada Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocuklar için Evi) ile karşılaşır ve hayatı bir anda değişir. Jacob bu terk edilmiş evde garip yatak odaları ve koridorlarda eskiden gelen yolcuları keşfetmeye başlar. İnanılmaz güçlere sahip oldukları için çok daha fazlasının olduğunu düşünür. Ve hala yaşıyor olabiliyor olmaları da hikayeyi her geçen saniye biraz daha etkileyici hale getirir.

Ransom Riggs’in 2011 yılında ilk kitabını, 2014 ise ikinci kitabı Hollow City’yi yayınlamıştı (Bir üçleme düşünüyormuş). Hikayeyi Jane Goldman’ın (X-Men: First ClassKingsman: The Secret Service) senaryo haline getireceği, Peter Chernin ve Jenno Topping yapımcılığını yapacağı Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children filmi Chernin Entertainment imzası taşıyacak.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children Fotoğrafları

Önceki İçerikHell’s Club 2 ile Karşınızdayız
Sonraki İçerikJohn Wick 2 Çekimleri İçin Keanu Reeves Antrenmanda
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)