Money Monster Afişi Geldi

952

Money Monster afişi, Sony Pictures tarafından paylaşıldı. Filmin başrollerinde George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Dominic West, Caitriona Balfe ve Giancarlo Esposito’nun yer alıyor. Jodie Foster’ın yönetmenliğini yaptığı film 13 Mayıs’ta Amerika’da vizyondaki yerini alacak.

Money Monster filmi; Bir TV sunucusu olan Lee Gates (George Clooney) ve onun yapımcısı olan Patty’nin (Julia Roberts) arasındaki yüksek gerilimli ilişkiyi konu olarak işlemektedir. Her şeyini kaybetmiş öfkeli bir yatırımcı olan Kyle Budwell’ın (Jack O’Connell); Bunu düzeltmek için ekibe olmadık baskılar uygulamasıyla da içinden çıkılması çok güç bir duruma girerler. Aralarında ciddi bir soğukluk oluşan Lee ve Patty’nin milyonların izlediği bir canlı yayında küresel piyasaların kalbine bir hançer gibi saplanan komplonun ardındaki gizemi çözmeye çalışmaları gerekmektedir.

- Reklamlar -

Daha önce Up in the Air filminde de Clooney ile birlikte çalışan Daniel Dubiecki’nin yapımcılığını yapacağı filmin senaryosunun geliştirilme aşamasında yönetmen Judie Foster’a Lara Alameddine’nin büyük yardımları dokunmuş. Alan DiFiore ve Jim Kouf’a ait olan hikaye Jamie Linden, Alan DiFiore ve Jim Kouf tarafından beyaz perdeye uyarlanmış.

Bir Sony şirketi olan TriStar Pictures’ın dağıtımcılığını yaptığı Money Monster filmi Amerika’da 13 Mayıs’ta vizyonda olacak.

Money Monster Afişi

Money Monster Afişi Geldi

Önceki İçerikHigh-Rise Fragmanı Posteriyle Birlikte Geldi
Sonraki İçerikTarzan Efsanesi Filminin Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)