Neighbors 2 Filminin Afişi Yayınlandı

956

Neighbors 2: Sorority Rising, filminin afişi Universal Pictures tarafından paylaşıldı. Başrollerinde Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, Dave Franco, Ike Barinholtz, Carla Gallo, Christopher Mintz-Plasse, Kiersey Clemons, Beanie Feldstein, Selena Gomez ve Lisa Kudrow’un yer aldığı film ilk filmde olduğu eğlenceli anlar yaşamamıza sebep olacağa benziyor. Afişindeki iç çamaşırı ile yine bel altı espriler arasında kalacağımızın garantisi de var.

2014 yılında vizyona giren Neighbors filmi 18 milyon dolar bütçe ile yapılmış ve dünya çapında 270 milyon dolar gişe elde etmişti. Nicholas Stoller’ın yönetmen koltuğunda yeniden yerini alacağı Neighbors 2: Sorority Rising‘in senaryo ekibinde Andrew Jay Cohen, Evan Goldberg, Brendan O’Brien, Seth Rogen ve Nicholas Stoller yer alıyor.

- Reklamlar -

Devam filminde (Seth Rogen) Mac ve Kelly Radner’in (Rose Byrne) ikinci bir bebeği yoldadır ve yetişkinliğe doğru son bir hamle yapmak için hazırdırlar. Ama bir sorun vardır ve devam etmektedir: kenar mahalledekiler. Yeni bir eve taşınmamakta ısrarcı olmaya devam eden Mac ve Kelly, yakınlarında açılan yeni bir kız öğrenci yurdu ile işler yeniden kontrolden çıkar. Teddy (Efron) ile kardeşlerine göre bir hayal olan bu durum artık hayal olmaktan çıkmıştır.

Rogen ve Goldberg’in yapımcılığını yaptığı Neighbors 2: Sorority Rising, Point Grey Pictures’ten James Weaver’ın önderliğinde tekrar geliyor.. Cohen ve O’Brien’ın yönetici yapımcılığını yapacağı filme Good Universe’ten Nathan Kahane ve Joe Drake de katılarak güzel bir ekip oluşturmuşlar.

Neighbors 2: Sorority Rising ülkemizde 13 Mayıs’ta vizyona girecek.

Neighbors 2: Sorority Rising Afişi

Neighbors 2 Filminin Afişi Yayınlandı

Önceki İçerikHızlı ve Öfkeli 8 Nisan 2017’de Geliyor
Sonraki İçerikDisney Filmleri ve Bu Filmlerdeki Saklı Mickey’ler
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)