Ninja Kaplumbağalar 2 Geliyor: Hem de Kötüleriyle

2099

Sizin de çocukluğunuzun kahramanları Ninja Kaplumbağalar değil miydi? Siz de su kaplumbağalarını görünce Leonardo, Donatello diye seslenmediniz mi? :) Tamam seslenmemiş olabilirsiniz ama hepimizin bir ortak noktası vardı ki, o da Ninja Kaplumbağalarda yer alan Bebop ve Rocksteady‘i şapşal bulmamız.

Uzun bir aradan sonra 2014’te vizyonda gördüğümüz Ninja Kaplumbağalar, 3 Haziran 2016‘da bizimle tekrar buluşmaya hazırlanıyor! İlk filmde göremediğimiz ve orijinal senaryoya biraz daha yakın bulabileceğimiz ikinci filmde, Bebop ve Rocksteady’i de görebileceğiz. Peki bu rolleri kimler oynayacak ve orijinaline ne kadar uymuş? Öncelikli olarak Bebop’ı hatırlayalım ve ardından da kendisine can veren kişiyi görelim.

- Reklamlar -

Ninja Kaplumbağalar Filminin Kötü Karakterleri

Bebop’ı canlandıracak Gary Anthony

Ninja Kaplumbağalar 2 Geliyor! Hem de Kötüleriyle!

Bana kalırsa mükemmel bir uyum olmuş ve cuk oturmuş. Hatta daha iyisi olamazdı desek, yalan söylemiş olmayız. Bakın öncesi-sonrası fotoğrafı olarak da görelim:

Peki ya Bebop’ın kankası Rocksteady? Ona da bir bakış atmayalım mı? Buyurun:

Rocksteady’i Canlandıracak Stephen Farrelly

Ninja Kaplumbağalar 2 Geliyor! Hem de Kötüleriyle!

İlk filmde ezeli düşmanları Shredder’ı alt eden kaplumbağalarımız, göreve aynen devam ediyor. Yeni bir macera için bir daha ki seneyi bekleyeceğiz. Ayrıca biliyoruz ki, April’i canlandıran Megan Fox‘u bekleyen birçok kişi var. :)

Önceki İçerik29 Mayıs’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Sonraki İçerikEski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu Fragmanı Geldi
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.