Patriots Day Filminin Kadrosuna J.K. Simmons Katıldı

814

Patriots Day filmi oyuncu kadrosuna Oscar adaylığı bulunan ünlü oyuncu Mark Wahlberg’ten (The Departed, Lone Survivor) sonra Oscar ödüllü oyuncu J.K. Simmons (Whiplash, Zootopia) da katılmış. CBS Films ve Lionsgate’in bugün duyurduğu bu haber ile filmin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Peter Berg’in (Deepwater Horizon, Lone Survivor) yönetmenliğini yaptığı filmin yapımcılığını ise Scott Stuber, Mark Wahlberg, Hutch Parker, Dylan Clark, Stephen Levinson ve Michael Radutzky üstlenecek.

Patriots Day Filminin Kadrosuna J.K. Simmons Katıldı

- Reklamlar -

Patriots Day Filminin Konusu

Patriots Day filmi Boston Maratonu bombalı saldırısı konusunu işleyecek. J. K. Simmons Watertown Polis Departmanı’nda görevli Çavuş Jeffrey Pugliese’i canlandıracak. Tamerlan ve Dzhokhar Tsarnaev kardeşlerin ilk şüpheli olduğu bu saldırının araştırılmasından ise Boston Polis Departmanı’nda memur olan Mark Wahlberg görevli olacaktır.

Boston Maratonu bombalı saldırısı; ABD’nin Boston kentinde her yıl düzenlenen bir maraton koşusunun bitim noktasında, 15 Nisan 2013 tarihinde yerel saatler 14.49’u gösterirken gerçekleşen, 3 kişinin ölümü ve 200’den fazla kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalı bir saldırıdır.

Zanlıları takibe alan polis görevlileriyle zanlılar arasında gerçekleşen ve sabahın erken saatlerine kadar süren bir silahlı bir çatışma sonucu Çeçen asıllı Tamerlan Tsarnaev; Ağır yaralı olarak ele geçirilmiş ve kısa bir süre sonra hastanede ölmüştür. Kardeşi Cevher Tsarnaev ise çatışma sırasında kaçarak bir süre izini kaybettirmiş. Boston’un banliyölerinden biri olan Watertown semtinde gece geç saatlare kadar süren bir insan avı sonucu yaralı olarak ele geçirilmiştir. Bu insan avı sırasında 19 Nisan 2013 günü boyunca Boston ve civarı bölgelerde toplu taşımacılık araçları, iş yerleri, okullar ve üniversiteler de dahil olmak üzere birçok kuruluş kapatılmış. Şehirde oturan insanlardan evden dışarı çıkmamaları ve kapılarını kilitli tutmaları istenmiştir.

Watertown semtinde 19 Nisan tarihinde her yıl yas ilan edilip bu kara gün anılmaktadır.

Çekimleri bu sonbahar Boston’da yapılmaya başlanacak olan Patriots Day filmini heyecanla bekliyoruz.

Önceki İçerikDoğduğun Gün Hangi Film Listelerde Birinci Sıradaydı?
Sonraki İçerikKnight of Cups Fillminden 3 Yeni Video Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)