Resident Evil: The Final Chapter Afişi de Geldi

519

İlk fragmanı bu akşam bizlerle olacak Resident Evil: The Final Chapter filminin afişi de yayınlandı. Heyecan içinde gelecek olan ilk fragmanı bekliyoruz!

Alice karakteriyle son kez izleyeceğimiz ünlü oyuncu Milla Jovovich‘in Pasifik saat dilimine göre 12:00’da Facebook sayfasından yapacağı bir canlı yayın ile gelecek fragman için geri sayım devam ediyor.

- Reklamlar -

İsmi Resident Evil: The Final Chapter olarak belirlenen filmin kadrosunda Prison Break dizisinde gözümüzün nuru olan Michael Scofield (Wentworth Miller), Milla Jovovich ve Ali Larter gibi isimler yer alıyor.

Resident Evil serisinin mimarı olan Paul W.S. Anderson‘ın yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu da yine Anderson’a aittir. The Final Chapter filminin konusu ise Kızıl Kraliçe’nin insanlığın son kırıntılarını da yok etmeye çalışmasının önüne geçmeye çalışan Alice’in macera ve aksiyon dolu hikayesi anlatılmaktadır. Bakalım seri nasıl sona erecek?

Resident Evil: The Final Chapter Almanya’da 2 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği belli değil.

Resident Evil: The Final Chapter Afişi

Resident Evil: The Final Chapter Afişi de Geldi

Önceki İçerikAmy Adams ve Jeremy Renner’lı Arrival Filmine İlk Bakış
Sonraki İçerikResident Evil: The Final Chapter Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)