Scott Eastwood Fast 8’de Yer Alacak

1020

Scott Eastwood, Fast&Furious resmi Twitter sayfasından yaptığı duyuru ile Suicide Squad filminden sonra Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizinci filmi olan Fast 8 kadrosuna dahil olmuş. Ünlü yönetmen ve oyuncu olan Clint Eastwood’un oğlu olan oyuncu daha önce Fury ve Gran Torino filmlerinde boy göstermişti.

Scott Eastwood Fast 8 Duyuru Paylaşımı

- Reklamlar -

Amerikalı yönetmen Gray’in daha önceki açıklamalarını kaynak olarak aldığımızda; Filmin Amerika’da 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini ve bunun bir üçleme olarak düşünüldüğünü tekrar hatırlatmak isteriz. Fast 8 filminden sonra vizyona girecek olan dokuzuncu filmin; 19 Nisan 2019 ve onuncu filmin de 2 Nisan 2021 tarihinde vizyona gireceğini daha önce yaptıkları duyuru ile biliyorduk. Fast and Furious 89 ve yalnızca Universal ile çalışmayıp diğer Fast and Furious filmleri gibi farklı yapım şirketleriyle de çalışıp yelpazesini genişletmek istiyormuş.

Şu ana kadar resmileşen oyuncu kadrosunun Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’e Jason Statham, Dwayne Johnson ve Kurt Russell’ın da eklenmesi bekleniyormuş.

Aynı zamanda bu yaz vizyona girecek olan Suicide Squad filminde boy gösteren Eastwood, Oliver Stone’un Snowden ve Ben Affleck’in Live by Night filmlerinde de rol alarak 2016 ve 2017 yılını dolu dolu geçirecek oyuncular arasında yerini alacak.

Önceki İçerikSecret Life of Pets Yeni Fragmanı ile Sizlerle
Sonraki İçerikA Monster Calls Filminin Fragmanı Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)