Star Wars 8 İçin Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

933

Star Wars 8 ne zaman gelir? 2017 diyorlardı? 7 gibi mi olacak? derken Disney Star Wars 8 için daha önce söyledikleri Mayıs 2017’yi biraz daha öteleyerek Aralık 2017’de çıkacağı bilgisini paylaşmış.

Star Wars 8 İçin Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

- Reklamlar -

Peki neden?” diye düşünüyor olabilirsin. Herkes bu soruyu soruyor ancak Disney’den henüz bu ertelemenin nedeni ile ilgili resmi bir açıklama yapmış değil.

18 Aralık 2015’te vizyona giren Star Wars: The Force Awakens, ABD’de gişe hasılatı rekorunu kısa sürede kırmış ve en iyi açılışlardan bir tanesine imza atmıştı. Vizyona girdikten çok kısa bir süre sonra (5 hafta) Amerika genelinde 861 milyon dolar, dünya genelinde ise 2 milyar dolara yakın gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı.

Çekimleri gelecek ay Londra’daki Pinewood Studios‘ta yapılmaya başlayacak olan sekizinci film için bazı kaynaklarda senaryonun tamamlandığı bilgisi de mevcut.

Peki Star Wars 8 Neden Aralık Ayına Alındı?

Tarih olarak pek önemli gibi görünmüyor olsa da çıkış tarihinin Avatar 2’nin çıkış tarihiyle kesişiyor olması da enteresan gerçekten.

Star Wars evreninde geçen bir başka film Rogue One ise 2016 yılı Aralık ayında vizyondaki yerini alacak.

Önceki İçerikFilmlerdeki Küfürler ve Geçirdiği Evrim
Sonraki İçerikJumanji Filmi İçin Kötü Bir Haber Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)