Tom Cruise’un Son Filmi Mena’da Uçak Kazası: 2 Ölü

1355

Tom Cruise’un Post-Production aşamasındaki uyuşturucu savaşlarını konu alan Mena‘nın çekimleri sırasında ekipten 3 kişiyi taşıyan çift motorlu bir Aerostar’ın motorlarının durması sonucu olan kazada 2 kişi ölü bulunmuş.

Tom Cruise'un Son Filmi Mena'da Uçak Kazası: 2 Ölü

- Reklamlar -

Kolombiya’nın Enrique Olaya Herrera Havaalanı’ndan havalanan uçağın yine bu havaalanının yakınlarında düştüğü bilgisi paylaşılmış.

Prodüksiyon şirketinden yapılan açıklama: Filmin yönetmeni Doug Liman ve filmin başrollerinden ünlü aktör Tom Cruise‘un uçakta o an yer almadığı ve bu trajedik olay için çok üzgün oldukları yönündeymiş.

Dağıtım şirketi Universal’dan yapılan açıklama da ise; Enrique Olaya Herrera Havaalanı’na geri dönüş sırasında kaza yapan uçakta yer alan iki çalışanımız hayatını kaybetmiştir. Daha fazla bilginin mevcut olmadığı bu durumda dualarımız ve iyi dileklerimiz hayatlarını kaybeden çalışanlarımızla birlikte.

Son olarak; Mena 6 Ocak 2017’de vizyona girecek.

KaynakDeadline
Önceki İçerikJames White Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikOur Brand is Crisis Resmi Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)