Woody Allen TV Dizisi Çekecekmiş!

1399

Evet doğru duydunuz! Henüz kendisi bile nasıl bir şeyin içerisinde olduğunu bilmese de Amazon ile anlaşma sağlamışlar.

Woody Allen TV Dizisi çekecekmiş!

- Reklamlar -

Woody Allen TV Dizisinin Detayları

Woody Dayı konuyla alakalı gazetecilere “Bu işin içine nasıl girdim bilmiyorum. Nereden başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sanırım Amazon pişman olacak” demiş.

Dizinin senaryosu, adı, hatta kadrosu bile belli olmayan diziyle alakalı Amazon’un açıklaması “Woody Allen tüm zamanların en harika filmlerine imza atan vizyon sahibi bir yaratıcı. Yazacağı ilk TV dizisinde onunla çalışmak bizim için bir onur. Annie Hall’dan Blue Jasmine‘e kadar Amerika’nın sinemasının önde gelen filmlerine imza attı. Gelecek yıl Prime Instant Video‘da yayınlanacak dizisi için şimdiden çok heyecanlıyız.” olmuş.

Woody Allen‘a İnternet üzerinden yayın yapan Prime Instant Video kanalı için yarım saati aşmayacak bir dizi siparişi veren Amazon, Transparent isimli dizinin Golden Globe (Altın Küre) ödülünü aldığını görünce kolları sıvamış anlaşılan.

Hastası olduğumuz yönetmenlerden olan Woody Allen’ın ilk TV dizisiyle ilgili heyecanım had safhada. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya!

Önceki İçerikGrinin Elli Tonu Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikSisters Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)