Zootopia Filminden Yeni Karakter Posterleri Geldi

1640

Karmakarışık ve Bolt gibi sevilen animasyon filmlerinin yönetmeni Byron Howard‘ın beyaz perdeye taşıdığı Zootopia, animasyon sevenler için ilaç olarak geliyor! Medenileşmiş ve teknoloji kullanabilen hayvanların bir arada yaşadığı bir şehirde yaşanan ilginç olayları konu alan yapım, aynı zamanda komedi ve aksiyon unsurlarını da bir arada tutuyor. Sadece bu da değil, ayrıca polisiye unsurları da mevcut. Ya ne arasak bulunan bir yapımı bu günlerde bulmak ne kadar zor farkında mısınız siz??!!

Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin ve Jason Bateman yer alıyor, ülkemizde dublajı kim gerçekleştirecek henüz belli değil.Disney filmi olduğu için bile beklentimiz yükseliyor. Bir Buz Devri havası bekliyoruz kendilerinden ve her yaşa uygun olduğunu düşünüyoruz. (Ben kesin izlerim, size de yolunu yapmış bulundum.) Film ABD’de 4 Mart 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Ülkemizde de aynı tarihte vizyona girmesini bekliyoruz.

- Reklamlar -

Karakter posterleri yanında size bir de fragmanı hatırlatıyoruz. Heyecanla yeni animasyonu bekliyoruz. Tiplerden de anlayacağımız üzere, kaliteli bir iş bizi bekliyor. Iskalamayın derim. Buyurun akıllı tavşana, kurnaz tilkiye ve dahasına birlikte göz atalım. Haydi…

Zootopia Filminin Posterleri

 Zootopia Fragmanı

Önceki İçerikGrinin Elli Tonu ile Dalga Geçen Fifty Shades of Black Filminin Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikAşk ve Gurur ve Zombiler Filminden Yeni Afiş
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.